×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم
× دوست داشتن کسی که سزاوار دوستی نیست ، اسراف در محبت است !!!
×

آدرس وبلاگ من

baharesh.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/shabnema2013

عوارض امواج الکترومغناطیسی وروش تخلیه آن از بدن

یکی از معضلات عصر الکترونیک و به تبع ان زندگیهای الکترونیکی صدمات و لطمات ناشی از امواج تکنولوژیهای این عصر برای کاربران می باشد.
تجهیزات صوتی و تصویری ، موبایل ، کامپیوتر و ......
یک دانشمند غیر مسلمان (از اروپا) تحقیقاتی را مبتنی بر یافتن راهکاری برای خارج کردن امواج الکترومغناطیسی که به بدن آسیب می رساند،  انجام داده است.

جناب آقای غفوریان با استناد به یافته های این دانشمند مطلب جالب و ارزشمندی را تهیه و تنظیم نموده اند که روئیت این مطلب قطعا برای عزیزان خالی از لطف نمی باشد.

سجده
بدن شما به طور روزانه مقدار زیادی امواج الکترومغناطیس دریافت میکند.
شما امواج الکترو مغناطیس را از طریق تجهیزات الکتریکی که استفاده می کنید و نمی توانید کنار هم بگذارید ونا خواسته این امواج را دریافت می کنید
.

همچنین از طریق لامپهای روشن که حتی برای یکساعت هم خاموش نمی شوند

شما منبعی هستید که مقدار زیادی امواج الکترومغناطیس دریافت می کنید.به عبارت دیگر شما با امواج الکترومغناطیس شارژ می شوید بدون اینکه بفهمید!
سردرد هستید! احساس ناراحتی می کنید!
تنبلی در کار و درد در مکان های مختلف!
این را فراموش نکنید وقتی بعضی از این علایم را احساس کردید!
راه حل همه اینها چیست!!؟؟
با گذاشتن پیشانی تان بیشتر از یک بار بر زمین، زمین امواج الکترومغناطیس مضر را تخلیه خواهد کرد!این شبیه زمین کردن ساختمانهایی است که احتمال برخورد سیگنالهای الکتریکی (مانند رعد و برق) وجود دارد تا امواج از طریق زمین تخلیه شود.
بنابراین سر را بر خاک بگذارید تا امواج الکتریکی مثبت تخلیه شود!
آنچه این تحقیق را بیشتر شگفت انگیز می کند:
بهتر است که پیشانی تان را بر خاک بگذارید!
و آنچه شگفت انگیزتر است اینکه:
بهترین راه که پیشانی تان را بر خاک بگذارید حالتی است که رو به مرکز زمین باشید چرا که در این حالت امواج الکترومغناطیس بهتر تخلیه خواهد شد.
و بیشتر تعجب خواهید کرد وقتی بدانید بر اساس اصول علمی ثابت شده که مکه مرکز زمین است.
و کعبه درست مرکز زمین است

بنابراین سجده در نمازتان:
بهترین راه برای تخلیه سیگنالهای مضر از بدن است !
این همچنین کمال مطلوب برای نزدیکی به قادر مطلق است، او که جهان را اینگونه خلاق آفرید !
ما به خاک نمی افتیم تا امواج الکترومغناطیس تخلیه شود، بلکه برای اطاعت خدای قادر متعال سجده می کنیم! ما به فرمان خدا اعتقاد داریم که همیشه در آن معرفتی است! ایمان ما بخاطر آفریننده است! او همه چیز را می داند!
اما،از آنجا که دلیل علمی وجود دارد لازم است به مردم نشان داده شود تا هرآنچه مسلمانان انجام می دهند را ببینند؛ این برای همه خوب است

راستگويي سيستم ايمني بدن راتقويت مي كند

روانپزشكان تأكيد دارند كه �دروغگويي� با وضعيت سلامت بدن، ارتباط مستقيم دارد.
به گزارش ايسنا، هر چند همه ما ممكن است گاهي اوقات آن هم به دليل حمايت از افرادي كه دوستشان داريم، دروغ بگوييم اما برخي افراد متأسفانه عادت دارند كه بدون هيچ دليل منطقي و يا به دلايلي كه واقعاً اشتباه هستند، مكرر دروغ بگويند.
به گزارش پايگاه اينترنتي هلت مي آپ، متخصصان روانپزشكي توصيه مي كنند كه با آگاهي از اينكه دروغ گفتن و مخصوصاً عادت كردن به اين كار تا چه حد مي تواند به سلامت شما آسيب وارد كند هرگز راضي نمي شويد كه در يك معامله زيان آور سلامتي خود را با دروغگويي به ويژه در مواردي كه به ضرر ديگران تمام مي شود، به خطر بيندازيد.
در اين مقاله پنج دليل موجه پزشكي براي خودداري از دروغگويي ارائه شده كه عبارتند از:

1. پرهيز از دروغگويي، استرس ما را تا حد زيادي كاهش مي دهد. مطالعات روانشناسي تأييد مي كند كه دروغ گفتن هرچه بيشتر تكرار شود خطر ابتلا به اختلالات جدي رواني شامل افسردگي، اضطراب و استرس را افزايش مي دهد. استرس در واقع پيش فاكتور بسياري از بيماري ها و مشكلات جدي است چون به سيستم ايمني بدن آسيب مي رساند. روي اشتها تأثير سوء مي گذارد، احساس خستگي و عصبانيت را تشديد مي كند و احتمال بروز سردردهاي مكرر را افزايش مي دهد.
2. يكي از مزاياي مهم راست گويي تقويت سيستم ايمني بدن است. شكي نيست كه خنده و رضايت خاطر بهترين دارو است چون افكار شاد و مثبت باعث توليد هورمون آندروفين در بدن مي شود كه احساس خوشايندي به انسان مي دهد و عملكرد سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند. از طرفي مطالعات نشان مي دهد كه دروغ گفتن انسان را به طور ناخودآگاه گرفتار نگراني مي كند. همين امر موجب كاهش هورمون آندروفين و در نتيجه كاهش توان سيستم ايمني مي شود.

3. اگر راست بگوييم، شب ها خواب راحتي خواهيم داشت. آمارها نشان مي دهد افرادي كه عادت به دروغگويي دارند، بيشتر در معرض اختلالات خواب هستنيد، شب ها خواب دشوارتري دارند و حتي بيشتر دچار كابوس هاي شبانه مي شوند. اين آشفتگي خواب نيز به نوبه خود باعث بروز اختلالات مهم تر مثل افسردگي و سردرد مي شود.
4. راست گويي براي كمك به هضم غذا نيز مفيد است. يك دروغ بزرگ مثل يك لقمه چربي بزرگ و مضر در معده شما مي ماند و عملكرد دستگاه گوارش را دچار اختلال مي كند. اصرار بر دروغ گفتن احتمال ابتلا به سندرم روده تحريك پذير، حالت تهوع، اختلالات اشتهايي و ساير اختلالات تغذيه اي را افزايش مي دهد.
5. دروغگويي خطر ابتلا به سرطان را تشديد مي كند. دروغگويي عامل افزايش استرس است و استرس زياد نيز به نوبه خود در بروز انواع خاصي از سرطان ها نقش دارد

شکلک های محدثه

.Divider Graphics and Scraps

دوشنبه 29 مهر 1392 - 8:01:22 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم
نظر ها

ارسال پيام

سه شنبه 4 شهریور 1393   5:34:49 PM

خداقوت،،،عالي بود آبجي

http://hamid.gh.it.gegli.com

ارسال پيام

جمعه 10 آبان 1392   8:48:33 AM

Likes 1

خوب بود اگر خواستی کاملش کنم مطلبتو

http://baharesh.gegli.com

ارسال پيام

جمعه 3 آبان 1392   7:48:52 AM

Likes 1

خواهش میکنم .عکسهای داخل گالری گلچینی از کارهای عزیزانی ایست که در این زمینه فعالیت دارن ، بنده هم 3 ساله این سعادت نصیبم شده که دستی در این هنر داشته باشم وبه صورت مستقل طراحی وتولید کنم خرید از طریق سایت که به زودی امکان ارتباط وهماهنگی حاصل میشه ومیتونید جهت خرید اقدام کنید

داخل سایت محصول همراه با کد وقیمت درج خواهد شد

سپاس از حضورتون

ارسال پيام

پنجشنبه 2 آبان 1392   7:01:16 AM

 Mr30 ke j pm dadi.hame karha,honare khodete?nahve kharid che2oriy? ghemate takhte be che shekle?manam cand sale pish,Tablo naghashi range roghan kar mikardam.

mamnon misham age shomara2o dashte basham.

ارسال پيام

پنجشنبه 2 آبان 1392   6:26:33 AM

Likes 1

 slm,mataleb jaleb va amozandei bod. avalinbar bod ke mishnidam.

harvaght khasti biay Chalous,dar khedmatam.

آمار وبلاگ

8648 بازدید

1 بازدید امروز

4 بازدید دیروز

14 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements